INV3RS | Cercaversos
class="single single-pirenko_portfolios postid-209 wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12 vc_responsive"

Cercaversos

El Cercaversos és una cercavila poètica per la zona modernista de Carcaixent on assistirem als recitals a dues veus d’Héctor Serra, Susana Lliberós, Alexandre Navarro, Lorena Cayuela, Josep Porcar, Àngels Gregori, Éncar Reig , Alba Fluixà, Jaume Pérez Muntaner,  i Josep Piera.

La ruta literària inclou la degustació de cinc copes i cinc tapes al llarg dels cinc locals de restauració en els quals trobarem les parelles poètiques que ens recitaran els seus poemes.

Entre local i local la comitiva anirà acompanyada de la Colla de Dolçainers i Tabaleters La Murga de les Barraques que s’encarregarà de la part musical de l´event.

El preu dels tiquets és de 10€ i dóna dret a les 5 tapes i les 5 copes durant la cercavila i els podeu retirar als 5 locals col.laboradors: Carpe Diem, Cafeteria Viena, Bar-Restaurant El Musical, El Barrilet i Dau al Set .

Podeu assistir sense tiquets i acompanyar tot l´acte, això sí, les consumicions als locals, si no teniu el tiquet, seran a preu normal, sense la rebaixa del Festival. Començarem a les 18:30 del 7 de Juny, al Carpe Diem.

Details

Data
enero 11, 2014
Categoria

Deixa un comentari